You have no items in your shopping cart.

Software Support

Here you find the support for all Autodesk software.

G E N E R A L   S U P P O R T   A U T O D E S K

000 Help on installation and activation for Desktop Subscriptions

001 Help from Autodesk: Customer service

002 Solve problems with activation of the software

003 Een netwerklicentie voor uw Autodesk software aanvragen

004 Meestgestelde vragen en gebruikersgroepen

005 Welke software heb ik in huis

006 Gratis DVD/USB stick van uw Autodesk software aanvragen

007 Gebruikers ID of wachtwoord vergeten Subscription Center

T E C H N I C A L   S U P P O R T   A U T O D E S K   S O F T W A R E

100 Autodesk products on Windows 8.1

101 Technisch support via autodesk website

102 Service packs, tools utilities Autodesk software

103 Volledige deinstallatie Autodesk software

104 Product keys voor Autodesk 2014 softwareproducten

105 Software downloads via Autodesk website

000 Help on installation and activation for Desktop Subscriptions

For most Autodesk products are Desktop Subscriptions availabl. To install and activate this kind of software, follow the next steps:
activation instructions.

to Top

001 Help from Autodesk: Customer Service

The Customer Service from Autodesk helps you to get your Autodesk Software up and running. You can make a choice of 8 categories, each with its specific topics.

Contact form for Autodesk Customer Service

to Top

002 Solve problems with activation of the software

You need to register and activate your Autodesk products. This is normallty done after installing the software. It is an online process. You need to do that within 30 days after installing the software. Don't wait until the last day has passed. You realize that you cannot change the computer-date to try to continue working with the softare.

Problems with activating the CAD software? If online activation does not work and you want to register and activate manually, please follow the steps on next Autodesk page

to Top

003 Een netwerklicentie voor uw Autodesk software aanvragen

Het verkrijgen van een netwerklicentie voor uw AutoCAD software Heeft u een netwerkversie aangekocht, dan adviseren we u om de handleiding die ook op de installatie DVD staat te lezen. In het kort volgt hier de procedure:

1. U installeert op de server de license manager (LMTOOLS)
  2. U vraagt bij Autodesk een licentiebestandje aan. Dit kan via de activation utility.
    Lukt dit niet, dan heeft autodesk het volgende nodig:
    - MAC adres van de netwerkkaart van de fileserver
    - Naam van de server
    - De naam van de software, het serienummer en het aantal licenties dat u heeft gekocht.
    De aanvraag van een licentiebestand loopt via de volgende Autodesk pagina: Aanvragen licentiebestand.
    Kies bij license type voor b.v. Network - single server
  3. Er zijn 2 manieren om de software te installeren op uw werkstation. Kies punt 4 of 5.
  4. U installeert de software op uw systeem. Let erop, dat u in het begin aangeeft dat het een netwerkinstallatie is. Dit is voordat de software daadwerkelijk wordt geinstalleerd.
  5. of U maakt een deployment op de server, die u gebruikt om AutoCAD op de lokale werkstations te installeren. U rolt de software uit op de werkstations.

Mocht het niet lukken, dan kan een Application Engineer bij u op locatie het activatieproces uitvoeren. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling +31 (0)162 - 470 544

to Top

004 Meestgestelde vragen en gebruikersgroepen

Meest gestelde vragen
Voordat u contact opneemt met CADkoop kunt u wellicht het antwoord op uw vraag vinden op de pagina met meestgestelde vragen van Autodesk.
U vindt hier antwoorden op het gebied van technical support, producten, licenties, registratie en autorisatiecodes en netwerk.

Gebruikers groepen
Hier vindt u alle informatie over gebruikersgroepen en online forums die beschikbaar zijn voor de verschillende Autodesk producten.
Er zijn Nederlandstalige en Engelstalige forums beschikbaar. Overzicht van gebruikersgroepen en Forums

to Top

005 Welke software heb ik in huis

Weet u precies welke Autodesk software op uw naam staat?  Mist u het overzicht? Zorg dat uw licenties in orde zijn, dan komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. U kunt bij Autodesk gratis een licentieoverzicht vragen.

Na invullen van de gegevens ontvangt u van Autodesk een overzicht van alle licenties die op uw naam staan.
Klik hier om de Autodesk pagina te openen en kies Rapport van al mijn licenses

to Top

006 Gratis DVD/USB stick van uw Autodesk software aanvragen

U heeft geweldige AutoCAD software aangekocht, maar u mist de  DVD of Memory stick met software?  Volg onderstaande link om gratis de media aan te vragen. In het veld "How may we assist you" kunt u aangeven dat u de media wenst te ontvangen.

Gratis media DVD of USB Stick aanvragen

to Top